onsdag 2. desember 2009

Jeg har sett 2012 og The Twilight Saga: New Moon på Kino!

God kveld.

Jeg vil bare oppdatere hva jeg har sett på kino i de siste dagene! jeg er ikke ofte på kino, men har faktisk blitt 2 filmer på en kort stund :)

Jeg har sett 2012 med Christian og Sunny, to kompiser fra skolen, det var jo kjempe koselig. Jeg synes filmen var utrolig gøy, men samt vedlig overdreven. haha. det er så typisk amrikansk :P filmen varte i 2timer og 38 minutt. det gjekk faktisk veldig fort!
Hva handler filmen om?

I 2009 bekrefter et høyt ansett panel av vitenskapsmenn til verdens ledere at jorden slik vi kjenner den snart vil opphøre å eksistere

Fram mot 2012 blir det utarbeidet en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg å være umulig å redde alle.

Mens Jackson Curtis og hans to barn er på en familietur i Yellowstone snubler de over et enormt forskningsanlegg i bunnen av en uttørket innsjø og oppdager den kommende apokalypsen.regjeringen har hemmligholdt.

Jackson må ta saken i egne hender og setter i gang et kappløp for å redde både sin egen familie og seg selv mens de utsettes for jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier og alle de naturkatastrofer naturen kan utsette menneskeheten for.

Så har jeg også sett The Twilight Saga: New Moon på Kino med Margrethe, Christian og en kompis av han. det var også veldig en veldig koselig kinotur, vi satt på VIP plassene, haha :) filmen varte i 2 timer og 10 min, og det gikk egentlig veldig fort!

Hva filmen handler om?:

I andre avsnitt av Stephenie Meyers fenomenalt suksessrike Twilight-serie, stiger romansen mellom dødelig og vampyr når Bella Swan (Kristen Stewart) dykker dypere ned i mysteriene knyttet til den overnaturlige verdenen hun lengter etter å bli del av - og befinner seg snart i større fare enn noen gang.

Etter Bellas skjebnesvangre 18-årsfeiring forlater Edward Cullen (Robert Pattinson) og familien hans den lille byen Forks i Washington i et forsøk på å beskytte henne fra de farene som ligger i deres verden. Når den sorgtyngede Bella soser målløst gjennom det siste skoleåret, nummen og alene, oppdager hun at bildet av Edward kommer til henne hver gang hun setter seg selv i fare. Hennes begjær etter å bli gjenforent med ham gjør at hun tar stadig større sjanser.

Når en tilfeldighet fører Bella ansikt til ansikt med en tidligere dødsfiende, er det bare en inngripen fra en flokk overnaturlig store ulver som redder henne fra en grusom skjebne, og møtet gjør det klart som blekk at Bella befinner seg i livsfare. I et kappløp med tiden lærer hun hemmeligheten til Quileutene og Edwards virkelige motivasjon for å forlate henne. Hun står også overfor en potensielt dødelig gjenforening med hennes kjære som er langt unna det hun har drømt om. Med mer av lidenskapen, tempoet og spenningen som gjorde Twilight til en verdensomspennende suksess er The Twilight Saga: New Moon en gripende oppfølger.

Har dere sett en av disse filmene? eller kanskje begge to?
Hva synes dere? <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar